ΘΕΜΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ/ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΔΟΜΕΣ

Η κλινική άσκηση θα ξεκινήσει την Δευτέρα 21/11/2022 και είναι ιδιαίτερα σημαντικό στα Ημερολόγια που έχουν αναρτηθεί να αναζητήσετε τις δομές στις οποίες θα εκπαιδευτείτε.

Τα Ημερολόγια με το εβδομαδιαίο πρόγραμμμα σας, καθώς και άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε αν πάτε μέσω του κεντρικού μενού της ιστοσελίδας στο ΣΠΟΥΔΕΣ > ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ > Κλινική Εκαπίδευση / Εκπαίδευση σε Δομές (θα δείτε το παρακάτω: https://nursing.uoi.gr/praktiki-askhsh/)

Στην παραπάνω ιστοσελίδα θα βρείτε τα “Έντυπα με τις Κλινικές Δεξιότητες” που θα πρέπει να συμπληρώσετε. Θερμή παράκληση να τα διαβάσετε και να σχεδάσετε τη συμπλήρωση τους.

Επίσης, θα προτείναμε να βρίσκεστε στο χώρο της κλινικής εκπαίδευσής σας ένα τέταρτο νωρίτερα και να παρουσιαστείτε στον υπεύθυνο της δομής σας ή του Κλινικού Τμήματος. Σε αυτό το τέταρτο συμπληρώστε την παρουσία σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της κλινικής εκπαίδευσης, ούτως ώστε ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός να ενημερωθεί ότι είστε παρόντες, αλλά και να βεβαιώσει την παρουσία σας.

Τέλος, θα επισημάνουμε την αναγκαιότητα του σεβασμού και της συμμόρφωσής σας στους κανόνες της δομής ή του Κλινικού Τμήματος.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, παρακαλούμε θερμά, να ενημερώσετε τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς της κλινικής σας εκπαίδευσης.

Εκ μέρους

των Υπευθύνων Κλινικής Εκπαίδευσης και Εποπτείας

elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Share via
Copy link
Powered by Social Snap