Σε συνέχεια και των τακτικών συναντήσεων της Επιτροπής Υγείας του Τμήματος Ιατρικής, παραθέτουμε πρόταση οδηγιών προς τους /τις φοιτητές/φοιτήτριες για την εξεταστική περίοδο χειμερινού εξαμήνου όπως διατυπώθηκε από κοινού κατά την τελευταία συνάντηση της Ομάδας Συντονιστών COVID-19 του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

«Θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσουμε για την συνέπεια την οποία επιδεικνύετε και η οποία συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση της ασφαλούς εκπαιδευτικής διαδικασίας και στον περιορισμό της διασποράς της COVID-19 στο Ίδρυμα.  

Λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα επιδημιολογική κατάσταση στην πόλη των Ιωαννίνων, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα εξής σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου:

1)      Η χρήση διπλής χειρουργικής ή μάσκας FFP2 κατά τη διάρκεια των    εξετάσεων κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

2)      Συστήνεται ισχυρά η τακτική διενέργεια rapid ή self test από όλους/ες.  

3)      Συστήνεται η επικοινωνία με τον/την γιατρό σας σχετικά με τη χορήγηση αναμνηστικής δόσης με τα επικαιροποιημένα διδύναμα εμβόλια έναντι του κορωνοϊού με βάση τις τρέχουσες οδηγίες, καθώς και σχετικά με τον εμβολιασμό σας κατά της εποχικής γρίπης.  

4)      Η τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς (τήρηση αποστάσεων, καλή υγιεινή χεριών και επιφανειών, χρήση μάσκας, κτλ)  εξακολουθεί να είναι κεφαλαιώδους σημασίας.

5)      Υπενθυμίζουμε ότι κάθε Πέμπτη διενεργούνται τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού Covid-19 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στην Πανεπιστημιούπολη.

elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Share via
Copy link
Powered by Social Snap