To Τμήμα μας και σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια του Udine και της Lisbon δημιούργησε στο πλαίσιο των Erasmus Blended Intensive Programmes (BIP) ένα πρόγραμμα με τίτλο «Living the pandemic COVID-19 experiences as a nursing student across Europe» στο οποίο θα συμμετάσχουν 5 φοιτητές από το University of Udine, 5 φοιτητές από το University of Lisbon και 5 φοιτητές από το Τμήμα μας (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων) με σκοπό ανταλλαγής εμπειριών από την περίοδο covid και να μάθουν μέσα από αυτή τη συνεργασία.

Το ημερήσιο πρόγραμμα που θα διεξαχθεί κατά της ημερομηνίες 24 με 29 Ιουλίου 2022 στο Πανεπιστήμιο του Udine (θα υπάρχουν και δυο ημέρες online συνεργασία – 14 και 18 Ιουλίου online) – δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα.

Στις ημερομηνίες 24 με 29 Ιουλίου 2022 θα πρέπει να μεταβείτε στο Udine για δια ζώσης μαθήματα και συνεργασία και στις 14 και 18 Ιουλίου να είστε διαθέσιμη για online εκπαίδευση.

Η διαμονή στο Udine θα κοστίσει περίπου 40 ευρώ την ημέρα και ασφαλώς θα πρέπει να διευθετήσετέ τη μετακίνηση σας. Δυνητικά μπορεί να υπάρξει και οικονομική ενίσχυση και από το γραφείο Erasmus του Πανεπιστημίου μας, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτό, ούτε ποιο μπορεί να είναι το ύψος της ενίσχυσης, εφόσον υπάρξει (όταν γνωρίζω περισσότερα θα σας ενημερώσω).

Εφόσον σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στο παραπάνω πρόγραμμα παρακαλώ στείλετε email στο smantzoukas@uoi.gr – θα πρέπει να αναγράφεται ότι

«ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω στο Erasmus Blended Intensive Programmes με τίτλο Living the pandemic COVID-19 experiences as a nursing student across Europe και ότι θα είμαι διαθέσιμος/η στις 14 και 18 Ιουλίου 22 για online συμμετοχή και για δια ζώσης μετάβαση στις 24 με 29 Ιουλίου 2022 στο University of Udine, Ιταλία»

Επίσης, θα γράψετε ΄

  1. με κεφαλαία γράμματα το όνομα και επίθετο σας (και ελληνικά και αγγλικά), όπως αναγράφεται στην αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο σας
  2. το εξάμηνο σπουδών σας
  3. το προσωπικό σας και το ιδρυματικό σας email
  4. το πιστοποιητικό αγγλικών σας (πρέπει να έχετε τουλάχιστον επίπεδο B2 (lower) αγγλικά για να συμμετέχετε)
  5. Επισυναπτόμενο scanned αντίτυπο του διαβατηρίου σας ή της ταυτότητα σας

Η επιλογή των πέντε φοιτητών του Τμήματος μου που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα γίνει με βάσει της αρχής προτεραιότητας σύμφωνα με τη χρονολογική σειρά αποστολής του email σας με τα παραπάνω στοιχεία (first come, first served basis).

Με εκτίμηση

Δρ. Στ. Μαντζούκας

elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Share via
Copy link
Powered by Social Snap