Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» επαναλειτουργεί πλήρως η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Μέσα από την ΜΟΚΕ ενθαρρύνεται η επιχειρηματική ενασχόληση των φοιτητών και αποφοίτων, καλλιεργούνται γνώσεις σχετικές με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και αναπτύσσονται σχετικές δεξιότητες ενώ δημιουργείται και στηρίζεται ένα περιβάλλον για την ανάπτυξη καινοτομίας, την αξιοποίηση της γνώσης και της έρευνας για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών με σημαντική αξία.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν σχεδιαστεί πλήθος δράσεων, οι οποίες περιλαμβάνουν εκπαίδευση, σεμινάρια-workshops, φυτώρια καινοτομίας, living labs επιχειρηματικότητας, bootcamp επιχειρηματικότητας, διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας, hackathon, δράσεις ωρίμανσης-επώασης-επιτάχυνσης, δράσεις αναζήτησης/διερεύνησης (scouting) των καινοτόμων ερευνητικών αποτελεσμάτων και ομάδων με επιχειρηματικές ικανότητες στα επιμέρους Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και για τις οποίες θα ενημερώνεστε τακτικά.

Παράλληλα λειτουργεί Σημείο Επαφής για την Επιχειρηματικότητα στο οποίο μπορείτε να απευθύνεστε ώστε να λάβετε σχετική καθοδήγηση.

Η ΜΟΚΕ λειτουργεί καθημερινά στο Μεταβατικό Κτίριο (ισόγειο, γραφείο ΙΙΙ 106, δίπλα από την ΔΑΣΤΑ και τη ΜΟΔΙΠ – τηλ. 265100 7523 – email: moke@uoi.gr)

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος της ΜΟΚΕ

Αν. Καθ. Γιώργος Γκωλέτσης
Τμ. Οικονομικών Επιστημών

Ακολουθείστε μας στο Facebook (https://www.facebook.com/mkeuoi) και στο LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/mkeuoi/) για να λαμβάνετε νέα μας.

en_USEN
Skip to content
Share via
Copy link
Powered by Social Snap