Αγαπητέ/ή Φοιτητή/τρια του Τμήματος Νοσηλευτικής,

Το χρονικό διάστημα υποβολής δηλώσεων μαθημάτων – ανανέωσης εγγραφών ήταν από 16/03/2023 έως και 27/03/2023. Επίσης, δόθηκε παράταση από 29/03/2023 έως και 31/03/2023.

Κατόπιν ελέγχου του συστήματος  Ηλεκτρονικών δηλώσεων μαθημάτων από τη Γραμματεία του Τμήματος Νοσηλευτικής, διαπιστώθηκε ότι κάποιοι/ες δεν έχετε προβεί σε δήλωση μαθημάτων – ανανέωση της εγγραφής σας για το εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2022-2023.

Παρακαλώ επιτρέψτε μας να σας υπενθυμίσουμε ότι δίχως δήλωση μαθημάτων – ανανέωση της εγγραφής δεν έχετε δυνατότητα να συμμετέχετε στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του εξαμήνου συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας συμμετοχής σας και στις αντίστοιχες εξεταστικές περιόδους του εαρινού εξαμήνου 2023 (και αν ακόμη συμμετάσχετε, δεν θα αναρτηθεί για εσάς βαθμολογία). 

Για να μπορέσει το Τμήμα να σας υποστηρίξει, όσο περισσότερο μπορεί, έχουμε κάνει σημαντική προσπάθεια να γίνουμε όσο πιο ευέλικτοι μπορούμε και έχουμε ζητήσει και πάρει άδεια να «ανοίξουμε» για επιπλέον 4 ημέρες το σύστημα δήλωσης μαθημάτων – ανανέωσης της εγγραφής.

Ως εκ τούτου, κατά το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 06/04/2023  έως και 10/04/2023  θα ανοίξει εκ νέου το σύστημα ηλεκτρονικών δηλώσεων μαθημάτων – ανανέωσης της εγγραφής. Θερμή παράκληση όσοι/όσες επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την εκπαιδευτική διαδικασία και να συμμετέχετε στις αντίστοιχες εξεταστικές που σχετίζονται με το εαρινό εξάμηνο να κάνετε άμεσα τη δήλωση μαθημάτων – ανανέωση της εγγραφής μέσα στις ημερομηνίες όπως αναγράφονται παραπάνω.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ/ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ – ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΙΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ.

Το παραπάνω μήνυμα αφορά όσους/ες δεν έχουν υποβάλλει δήλωσης μαθημάτων – ανανέωσης της εγγραφής τους. Όσοι/ες το έχετε υποβάλλει δεν σας αφορά.

Παρακαλούμε θερμά για τη συνεργασία σας, ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους εκπαιδευτικούς σας στόχους.

Εκ μέρους του Τμήματος Νοσηλευτικής

en_USEN
Skip to content
Share via
Copy link
Powered by Social Snap