ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2021-22

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΗΛΕΤΡΟΝΙΚΑ,  ΕΙΤΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ.

                ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

α) Ο δικαιούχος πρέπει να καταθέσει το μισθωτήριο συμβόλαιο στο οποίο θα αναγράφεται η ημερομηνία αποδοχής.

β) Υπεύθυνη Δήλωση – θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του μισθωτή , ότι συναινεί στη χορήγηση του επιδόματος στον /ην φοιτητη/τρια.

γ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

2. ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

α) Διαζύγιο

β) Φορολογική Δήλωση Εισοδήματος Φορολογικού έτους 2021-22 (Ε1) του δικαιούχου από την εφαρμογή του taxis και εκκαθαριστικό.

γ)Απόφαση επιμέλειας τέκνων ή ιδιωτικό συμφωνητικό επιμέλειας .Εαν ο φοιτητής είναι ενήλικος αρκούν τα δυο προηγούμενα δικαιολογητικά.

3. ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΥΖΥΓΩΝ

α) Φορολογική Δήλωση Εισοδήματος Φορολογικού έτους 2021-22 (Ε1) από την εφαρμογή του taxis και – ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΖΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ.

β)Δήλωση στοιχείων ακινήτων (Έντυπο Ε9) ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΖΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ από την εφαρμογή του taxis με πρόσφατη ημερομηνία εκτύπωσης.

γ) Ιδιωτικό συμφωνητικό επιμέλειας τέκνων εάν υπάρχει.

δ) Υπεύθυνη Δήλωση του δικαιούχου γονέα θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής στην οποία θα δηλώνεται η εν διαστάσει κατάσταση καθώς και η επιμέλεια του φοιτητή.

ε) Υπεύθυνη Δήλωση του έτερου γονέα θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής όπου θα αναγράφεται ότι συναινεί στη χορήγηση του επιδόματος, ότι η επιμέλεια του φοιτητή ανήκει στον άλλο γονέα καθώς και η εν διαστάσει κατάσταση.

Στ) Αντίγραφο υποβολής μεταβολής στη ΔΟΥ για την εν διαστασει κατάσταση και των δυο γονέων.

ζ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης .

ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ –ΑΓΑΜΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

α) Ληξιαρχική Πράξη γέννησης του φοιτητή.

β)Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ :

irenem@uoi.gr

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ :

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ Β΄ (ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ)

4ο χλμ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΙΣΟΓΕΙΟ

ΥΠΟΨΗ Ε. ΜΑΝΤΗ

2651050785

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΩΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΚΑΛΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΒΛΕΙΘΗΣΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ.

en_USEN
Skip to content
Share via
Copy link
Powered by Social Snap