“Αγαπητοί φοιτητές,

Όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος σας ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά τι διοργάνωση του τρίτου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Φοιτητών Νοσηλευτικής του Τομέα Φοιτητών του Ε.Σ.Ν.Ε.

Το συνέδριο το διεξαχθεί το τριήμερο 10, 11 και 12 Οκτωβρίου στην όμορφη πόλη της Πάτρας, στο χώρο του Ανοικτού Ελληνικού Πανεπιστημίου με την αρωγή όλων των τμημάτων νοσηλευτικής της χώρας μας.

Η θεματολογία του συνεδρίου έχει διαμορφωθεί τόσο με γνώμονα τη μακρά πορεία του Ε.Σ.Ν.Ε όσο και την επιτυχία των δύο προηγούμενων συνεδρίων. Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις, καθώς και καινοτόμα κλινικά φροντιστήρια προσαρμοσμένα στη σύγχρονη νοσηλευτική πρακτική. Στόχος μας είναι το συνέδριο αυτό να συνάθροισει τους Φοιτητές Νοσηλευτικής σε μία επιστημονική συνάντηση δράσης και αλληλεπίδρασης ιδεών απόψεων και αντιλήψεων. Παράλληλα δίνεται και η ευκαιρία συνεργασίας και δικτύωσης μέσω της φοιτητικής κοινότητας. Η Νοσηλευτική επιστήμη εξάλλου, όπως και όλες οι επιστήμες υγείας, εξελίσσεται και προοδεύει συνεχώς καλώντας τους φοιτητές να αναλάβουν ενεργό δράση διαδεχόμενοι τη σκυτάλη.

Σας προσκαλούμε όλους και όλες να πλαισιώσετε με την ενεργή συμμετοχή σας αυτή μας την επιστημονική δράση με σκοπό να αναπτυχθεί ένα γόνιμο έδαφος για να αναπτυχθούν απόψεις και εμπειρίες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://nursingstudentsconference.gr/2024/  “

en_USEN
Skip to content
Share via
Copy link
Powered by Social Snap