Αγαπητοί/ες Φοιτητές/τριες,

Καλώς ήρθατε στο ακαδημαϊκό έτος 2023-24.

Για τη δική σας ενημέρωση:

  1. Έχει αναρτηθεί το Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Τμήματος (https://docs.google.com/document/d/1cALNxe-kD8Hgv1cpEAPx-kJuHeiVijNy/edit )
  2. Το χειμερινό εξάμηνο 2023-24 θα αρχίσει στις 02 Οκτ. 2023 και θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιαν. 2024.
  3. Όλα τα εργαστηριακά μαθήματα που είναι ανακοινωμένα στο Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα θα αρχίσουν στις 02 Οκτ. 2023 και όπως πάντα στα εργαστηριακά μαθήματα θα υπάρχουν παρουσίες/ απουσίες.
  4. Τα τμήματα των εργαστηρίων του Ε΄ εξαμήνου στο μάθημα «Φροντίδα Ενηλίκων σε Οξείες και Χρόνιες Καταστάσεις» ο/η κάθε/μια φοιτητής/τρια θα βρίσκεται στην ίδια ομάδα εργαστηρίου στην οποία είχε ενταχθεί στο Δ΄ εξάμηνο: π.x. όποιος/α ήταν στην ομάδα Δ1 του εργαστηρίου πέρυσι θα συνεχίσει να είναι στην ομάδα Ε 1 του εργαστηρίου φέτος, όποιος/α ήταν στην ομάδα Δ2 του εργαστηρίου πέρυσι θα συνεχίσει να είναι στην ομάδα Ε2 του εργαστηρίου και φέτος, κ.ο.κ.
  5. Για όσα εξάμηνα έχουν εκπαίδευση σε δομές στην κοινότητα και σε κλινικές θα γίνει αναλυτική ενημέρωση την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου δια ζώσης για την έναρξη και τον τρόπο με τον οποίο αυτή θα διεξαχθεί (θα υπάρξει νέα ανακοίνωση πιο κοντά στην τελευταία εβδομάδα του Οκτ.).
  6. Τα ελάχιστα μαθήματα που δεν εμφανίζονται στο Εβδομαδιαία Πρόγραμμα θα εμφανιστούν και θα διδαχθούν μόλις το Υπουργείου Παιδείας και η Διοίκηση του Πανεπιστημίου μας στείλουν το έκτακτο διδακτικό προσωπικό που θα τα διδάξει (θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση, όταν αυτό συμβεί).

Θερμή παράκληση να ελέγχεται καθημερινώς τις ανακοινώσεις που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος, καθώς και να κάνετε τακτικό περιοδικό έλεγχο κάθε εβδομάδα στο Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα, γιατί θα υπάρξουν μικρές αλλαγές με την ενσωμάτωση και των υπολοίπων μαθημάτων.

Θερμές ευχές για καλό ακαδημαϊκό έτος.

Τα μέλη του Τμήματος Νοσηλευτικής  

elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Share via
Copy link
Powered by Social Snap