Η 34η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Νοσηλευτικής, αφού έλαβε υπόψη:

[α]  Το με αριθμ. Πρωτ. 579/ 01-02-2024 έγγραφο του ΥΠΑΙΘΑ με θέμα: « Εφαρμογή εγκυκλίου υπ’αριθμ. 577/25.01.2024»

[β] Την με αριθμ. 1160/02-02-2024 απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

[γ] Τις συνθήκες και ανάγκες του Τμήματος Νοσηλευτικής

.

Ομόφωνα αποφάσισε αναφορικά με την ολοκλήρωση της Χειμερινής Εξεταστικής τα ακόλουθα:

[Ι]. Στην περίπτωση που λήξει η κατάληψη του κτιρίου του Τμήματος την Παρασκευή 09/02/2024 (και δεν υπάρξει απόφαση από τους φοιτητές για περαιτέρω κατάληψη), η εξεταστική περίοδος θα  πραγματοποιηθεί δια ζώσης  από Δευτέρα 12/02/2024 και το Πρόγραμμα Εξέτασης των μαθημάτων θα γίνει με την ίδια σειρά και τις ίδιες ώρες, όπως υπάρχουν στο αναρτημένο και εγκεκριμένο πρόγραμμα εξετάσεων, και το οποίο έχει επικαιροποιηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.  

[ΙΙ]. Στην περίπτωση που δεν λήξει η κατάληψη του κτιρίου του Τμήματος την Παρασκευή 09/02/2024 (δηλ. οι φοιτητές λάβουν απόφαση για περαιτέρω κατάληψη), και συνεχιστεί η κατάληψη και την επόμενη εβδομάδα, η εξεταστική περίοδος θα πραγματοποιηθεί, όπως έχει περιγράφει παραπάνω (σημείο Ι), αλλά εξ αποστάσεως [μέσω Online πλατφόρμας που ο κάθε διδάσκων θα επιλέξει ως κατάλληλη για την εξέταση π.χ. MS Teams, Ecourse, Moodle, Tunritin κλπ.] και με βάσει το επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Εξεταστικής που έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Στην περίπτωση ΙΙ, είναι στην ευχέρεια του κάθε διδάσκοντα να επιλέξει τον τρόπο της εξ αποστάσεως εξέτασης των μαθημάτων του (υποβολή εργασίας, quiz κτλ.). Σε περίπτωση εξ αποστάσεως online εξέταση (περίπτωση σημείο ΙΙ) για περαιτέρω ενημέρωση των φοιτητών για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για το κάθε μάθημα έχει ο κάθε διδάσκων μέσω ομαδικού η-μηνύματος. Αυτό θα συμβεί μετά της 09/02/2024, όπου θα είναι γνωστή η απόφαση των φοιτητών, αν θα συνεχιστεί ή όχι η κατάληψη.

Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος Νοσηλευτικής

elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Share via
Copy link
Powered by Social Snap