Αγαπητοί/ες Φοιτητές/ριες του Τμήματος Νοσηλευτικής,

Ενημερώθηκα πριν από μερικές ώρες μέσω email ότι υπάρχει απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Φ.Σ. ΣΕΥΠ (όπως αναγράφει το σχετικό έγγραφο) για κατάληψη του κτηρίου που στεγάζει το Τμήμα Νοσηλευτικής από 05 έως 09/02/2024.

Σε αυτό το σημείο να διευκρινίσω ότι την απόφαση για κατάληψη την λαμβάνουν οι φοιτητές/τριες και δεν δύναμαι να γνωρίζω, ούτε περισσότερες πληροφορίες για αυτή την απόφαση ή αν εν τέλει θα υλοποιηθεί ή όχι. Η κατάληψη κτηρίου δεν είναι κάτι που οργανώνει το Τμήμα ή οι καθηγητές του ή η διοίκηση του.

Σε περίπτωση που το κτήριο που στεγάζει το Τμήμα Νοσηλευτικής βρίσκεται υπό κατάληψη στις 05/02/2024, τότε, όπως είναι κατανοητό δεν θα είναι εφικτή η διενέργεια της εξεταστικής σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εξεταστικής. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κατάληψη στις 05/02/2024, τότε η εξεταστική θα διενεργηθεί κανονικά σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εξεταστικής.

Στην περίπτωση που υλοποιηθεί η ανακοινωθείσα κατάληψη στις 05/02/2024, τότε η Συνέλευση του Τμήματος θα συνεδριάσει εντός της εβδομάδας και θα σας κοινοποιηθεί με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Τμήματος οι αποφάσεις της σε σχέση με την εξεταστική και την εξέταση των υπολοίπων μαθημάτων.

Θερμή παράκληση να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Τμήματος στην ιστοσελίδα.

Με εκτίμηση

Στ. Μαντζούκας

Πρόεδρος Τμήματος Νοσηλευτικής

elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Share via
Copy link
Powered by Social Snap